22/7/2024

book&zvook 1.2 - NOVI KOMFOR SLUŠANJA

Poboljšana verzija oznake book&zvook 1.2 čeka vas u storovima

book&zvook 1.2 - NOVI KOMFOR SLUŠANJA

 

Za ljeto smo vam pripremili nekoliko književnih hitova o kojima redovito pišemo na našim stranicama i društvenim mrežama. 

No, ove vas godine na odmor ispraćamo i s novom verzijom naše book&zvook mobilne aplikacije.

Poboljšana verzija oznake 1.2.1 čeka vas na Google Play Storeu i Apple App Storeu.

Na značajno izmijenjenom početnom ekranu naći ćete knjige razvrstane po kategorijama.

Pregledniji book&zvook nudi vam mogućnost izlistavanja romana, publicistike, dječjih izdanja, a naći ćete i naše preporuke i izbor bestselera.

Novost je i dvojezično sučelje. 

Djelomično je inspirirano našom novom engleskom edicijom audio knjiga, no namijenjeno je i sve brojnijim korisnicima koji hrvatski jezik tek uče ili ga uopće ne govore. Jezik promijenite u postavkama.

Značajnije izmjene obuhvaćaju sferu komfora slušanja. 

U ponešto izmijenjenom playeru naići ćete na niz novih funkcionalnosti.

 

u pokretu

Slušate li dok vozite - auto, bicikl, teretni kamion ili tanker - za vas smo izgradili pojednostavljeni player velikih dimeznija sa svega dvije funkcije: play i stop. Sigurnost u prometu je najvažnija.

 

sleep-timer

Za one koji se uspavljuju audio knjigama, tu je ultimativni hit svih noćnih ptica. Aktivirajte svoj sleep-timer izborom minuta nakon koje će se player sam zaustviti. Mirno utonite u san, zauvijek je gotovo s knjigama koje se ‘izvrte’ do jutra.

 

napredak u slušanju

Od sada, u sekciji ‘Moja audioteka’ svaka vaša knjiga ima indikator mjesta do kojeg ste stigli u slušanju. To će vam olakšati snalaženje među vašim knjigama, dati vam bolji pregled vaše audioteke i jasno vas locirati u cjelinu pojedinog naslova koji slušate.

I konačno, book&zvook je sada u potpunosti usklađen sa standardima univerzalnog dizajna. Našim korisnicima s poteškoćama vida omogućili smo nesmetan boravak i kretanje u aplikaciji.

U ime cijelog bok&zvook tima, želimo vam ugodno slušanje!